Suplimentele si vitaminele te pot ajuta sa slabesti?

Suplimentele nutritionale pot juca un rol important in sanatatea copiiilor si adultilor. Multe persoane considera ca nu iau suficiente vitamine si minerale prin alimentatia zilnica, asa ca apeleaza la suplimente pentru a contracara deficientele. Suplimentele alimentare sunt disponibile in diferite forme si au diferite efecte.

Vitaminele, mineralele si suplimentele sunt considerate ca avand capacitatea sa dezvolte sistemul imunitar asa incat organismul nostru va fi capabil sa combata raceala sau alte boli. Vitamina C, calciul, vitamina E si multe alte suplimente sunt considerate benefice in eliminarea efectelor caracteristice ale racelii.

Suplimentele nutritionale si suplimentele pentru body building sunt luate de unii sportivi pentru a le imbunatati performantele.

Pierderea in greutate nu este un proces care sa se realizeze peste noapte. Un program de slabire necesita mult bun simt si cateva linii directoare. Din nefericire, exista multe informatii eronate cu privire la suplimente, si multi oameni disperati sunt usor de pacalit. Expertii in domeniu recomanda celor care isi doresc sa slabeasca sa creasca timpul petrecut facand miscare. Prin simplul fapt de a fi mai activ in viata de zi cu zi (de exemplu urcatul scarilor in loc de folosirea liftului, miscarea in detrimentul statului pe scaun, statul in picioare in loc sa stai in pat, o atitudine entuziasta in loc de o atitudine plictisita) vei arde calorii in mod eficient si vei reduce stratul de grasime.

Cel mai bine este sa ceri parerea medicului in momentul in care iti doresti sa incepi sa iei suplimente sau vitamine. Sunt mult companii care ofera suplimente si vitamine, asa ca ai de unde alege in functie de obiectivele tale fizice si de sanatate. Alege dintre produsele care au calciu din corali si care au si un pret accesibil. In acest fel vei fi sigur ca sunt de calitate si in plus iti vor fi distribuite chiar la usa.


loading...Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.