6 Bauturi alcoolice care te ingrasa

Desi cercetatorii nu au reusit sa faca o legatura directa intre consumul de bauturi alcoolice si cresterea in greutate, este o realitate faptul ca alcoolul in sine este bogat in calorii. De fapt, alcoolul are 7 calorii pe gram, al doilea dupa grasimi.

Bauturile alcoolice disponibile sunt diverse, si cunoscand pe care dintre ele sa le eviti, te va ajuta sa reduci surplusul in greutate. Cateva dintre bauturile alcolice care contribuie semnificativ la cresterea in greutate, sunt listate mai jos. Multe dintre aceste bauturi alcoolice contin in mod egal sau chiar mai multe calorii si zahar decat unele preparate!

1. Long Island Iced Tea

Long Island Iced Tea este o bautura alcoolica foarte cunoscuta, desi este bogata in calorii si zahar. Doar una consumata, care contine 30 ml vodka, 30 ml gin, 30 ml rom, 30 ml liqior triplu sec si o lingurita de tequila, 2 lingurite suc de portocale si 60 ml aroma de cola, contine un uimitor numar de 510 calorii!

2. Frozen Strawberry Margarita

Bauturile inghetate amestecate, ca margarita si daiquiri, sunt o alegere populara a multor persoane. Datorita adaosului de zahar, bauturile inghetate amestecate au, de obicei, mai multe calorii si zahar decat alte tipuri de bauturi alcolice. 150 ml de strawberry margarita inghetata are aproximativ 250 de calorii, 24 grame de zahar si 26 grame de carbohidrati.

3. Berea

halbe-cu-bereAdesea consumata la petrecerilor adultilor, masa si jocuri de fotbal, berea este o alta bautura alcolica comuna.  Sunt o multime de tipuri de bere, dar pentru aceasta comparatie vom lua in considerare o sticla obisnuita de bere de 360 ml. O sticla de bere Sierra Nevada Bigfoot de 360 ml, contine 330 calorii. Samule Adam Boston Larger are 180 calorii.  Asa cum va puteti imagina, destupand prea multe capace, cu siguranta va veti epuiza doza zilnica de calorii recomandata.

4. Chocolate Martini

Desi traditionalul Martini nu e asa bogat in calorii si zahar, Martini-ul cu Ciocolata atinge varful graficului in materie de calorii si zahar. Un pahar de 180 ml de chocolate martini preparat din 44 ml de lichior de ciocolata si 89 ml de vodca, contine aproximativ 440 de calorii, 9 grame de grasime, 42 grame de carbohidrati si 29 grame zahar.

5. Pina Colada

Pina Colada, o bautura alcoolica fina si cremoasa, este, probabil, una din cele mai populare cocktail-uri. Facuta din rom, crema de cocos, anas zdrobit si ghiata zdrobita, cu siguranta aceasta bautura este pentru a satisface cele mai fine gusturi. Intr-o portie de 195 ml de pina colada, va puteti astepta sa consumati aproximativ 250 calori, 3 grame de grasime, 32 grame de carbohidrati si 32 grame de zahar.

6. Mudslide

O alta bautura favorita populara, in special in vacante, petreceri si restaurante, este Mudslide. Facut din Irish cream, lichior de cafea, vodca, crema de vanilie rece si sirop de ciocolata, acest desert baubil vine la pachet cu calorii si zahar. De fapt, o portie de 360 ml contine aproape 600 de calorii! Din cauza dimensiunii, anumite restaurante contin varietati ce au 1.100 de calorii pe bautura.


loading...Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.