Cum sa faci cura de slabire usoara

Cura de slabire usoaraIn viata, de multe ori ne setam niste obiective. Multe obiective sunt rapid de indeplnit si simple. Nu intervin probleme daca mergem la magazin, daca ne intalnim cu prietenii la un suc, daca spalam rufele sau ne facem patul. Dar alte obiective sunt foarte dificil de atins, cum ar fi renuntarea la fumat, la bautura, si bineinteles, cura de slabire.

De ce oare? Raspunsul e simplu, e vorba despre vointa – vointa sta intre tine si succes, indiferent de cura de slabire.

Cum ar fi daca i-ai da o mana de ajutor vointei?

Problema este adanc ingropata in creierele noastre si poate vom intelege mai bine daca luam in considerare urmatoarele:

1. Atunci cand iesim cu prietenii suntem foarte entuziasmati. E ceva ce am mai facut si in trecut, deci nu apar conflicte interioare.

2. Atunci cand spalam, poate nu e activitatea noastra favorita, dar deja ne-am obisnuit si stim ca nu dureaza prea mult. Cateodata avem tendinta sa amanam, pentru ca pana la urma hainele vor fi spalate, poate in momentul in care vom ramane fara haine curate.

3. In momentul in care incepem o cura de slabire, vom avea acelasi obiceiuri pe care le-am avut mereu, de care suntem foarte atasati. In plus, pierderea kilogramelor in plus nu este un obiectiv pe termen scurt, care sa fie indeplinit in cateva zile.

Subconstientul, dusmanul tacut

Eu ma uit la una dintre prietenele mele. Iubeste sa manance, chiar ii place la nebunie. Dar e putin cam supraponderala. Dar se simte bine asa, e o companie foarte placuta si e foarte generoasa.

Pe parcursul anilor a incercat diverse cure de slabire, fiecare noua dieta fada; s-a descurcat bine timp de cateva zile, uneori chiar cateva sapatamani, dar cand termina cura de slabire ea revine la vechile obiceiuri.

Rezultatul: in cateva saptamani revine la aceeasi greutate de la care a inceput.

Problema ei vine din subconstient, de fapt nu are destula vointa de a-si schimba obiceiurile alimentare. Toata viata s-a comportat in acelasi fel, a mancat ce a dorit, si in acest fel s-a creat un tipar in subconstient care va lupta cu limitarile necesare pentru a slabi.

Bineinteles, ne putem lupta cu subconstientul cu puterea vointei. Dar subconstientul, pe termen lung, invinge mereu. E suficienta o singura greseala pentru a ajunge de unde am pornit.

Dar exista o metoda mai buna, de ce nu ti-ai reseta subconstientul pentru a lucra pentru tine, si nu impotriva ta? Are sens intrebarea, nu-i asa? In acest fel subconstientul va ajuta vointa sa realizeze schimbarile necesare pentru a urma o cura de slabire si a avea rezultate bune.

Cum iti dai seama de acest lucru? Se numeste hipnoterapie si e foarte usor de realizat, e simpla si are beneficii pe termen lung. Pentru a merge pe acest drum, ar fi bine sa cauti un practicant de hipnoza. E posibil sa descoperi ca hipnoza face diferenta!


loading...Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.