Graviola, fructul miraculos inamic al cancerului

Cu ceva timp in urma, o foarte cunoscuta companie farmaceutica americana aproape ca a reusit sa ingroape in tacere descoperirile vis-a-vis de potenta unui remediu natural extrem de eficient impotriva cancerului, fructul de graviola. Cercetarile ce au durat peste sapte ani, au demonstrat ca acest fruct miraculos are o putere vindecatoare de 10 000 de ori peste efectul cunoscut al chimioterapiei.

Localizare

GraviolaGraviola, nu foarte cunoscut pe taramurile noastre, este fructul plantei Annona muscata, ce creste in padurile tropicale si subtropicale ale Americii de Sud si ale Asiei Meridionale, fiind prezent, dar mai putin, in Florida si Australia.

Utilizare

Pe langa fruct, si scoarta, frunzele si radacinile arborelui Annona muscata sunt folosite in prepararea remediilor fitoterapeutice. Motivul acestei utilizari se datoreaza descoperirii de catre cercetatori, a unor substante benefice, devenite obiectul studiilor clinice orientate catre evaluarea eficacitatii plantei in cura unor afectiuni.

Efectele asupra sanatatii

Potrivit celor peste 20 de studii si analizelor de laborator, extractele acestei plante favorizeaza:

  • Protectia sistemului imunitar pana la lupta organismului impotriva infectiilor mortale;
  • Combaterea cancerului in maniera definitiva si in mod complet natural, fara prezenta efectelor adverse precum scaderea in greutate sau caderea parului;
  • Intarirea organismului pe parcursul tratamentelor;
  • Cresterea energiei.

Proprietati antitumorale si nu numai

Inca din 1940, atat medicina conventionala, cat si cea naturista au efectuat o serie de studii ce au identificat in fructul graviola componente bioactive, in masura sa contracareze actiunea celulelor cancerigene. Testele au evidentiat urmatoarele:

  • Capacitatea de a distruge celulele tumorale in cazul a 12 tipuri de cancer: de colon, la prostata, mamar, de pancreas si pulmonar;
  • Compusii sunt de 10 000 de ori mai eficienti in incetinirea dezvoltarii celulelor canceroase decat cel mai utilizat citostatic in cura tumorilor maligne;
  • Substantele active permit distrugerea celulelor maligne, fara sa atace si celulele sanatoase.

Pe langa proprietatile antitumorale, administrarea suplimentelor cu graviola ii permite organismului sa beneficieze si de alte ”calitati” speciale, orientate catre cura altor maladii mai putin grave: combaterea febrei, infectiile bacteriene, tulburarile de dispozitie, hipertensiunea, viermii intestinali, tusea, racelile, etc.

Totul se datoreaza nenumaratelor proprietati: antidepresive, antifungice, antibacteriene, antiparazitare, antivirale, astringente, sedative, vasodilatatoare, etc.

Cum puteti beneficia de calitatile acestui fruct miraculos?

Prezenta fructului tropical graviola pe tarabele pietelor nu este tocmai o imagine la care cineva s-ar putea astepta. Poate fi consumat, in schimb, sub forma suplimentelor alimentare, in care substantele active se pot regasi in proportii diferite.

Farmacia naturista Sanavita este o sursa de incredere care va permite accesul la toate beneficiile fructului graviola, sub forma suplimentelor alimentare.


loading...One thought on “Graviola, fructul miraculos inamic al cancerului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.