Beneficiile capsulelor cu ulei de peste

Capsulele cu ulei de peste sunt o sursa foarte buna de acizi grasi de tip Omega 3 – si sunt de ajutor pentru multe persoane, deoarece reduc riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Uleiul de peste este cunoscut pentru imbunatatirea altor probleme de sanatate. Multora nu le place gustul uleiului de peste, asa ca prefera sa ia capsule. Toate beneficiile pestelui se regasesc in aceste capsule, fara sa fie nevoie sa se manance efectiv uleiul. Si, pentru aceia care mananca peste, acesta se consuma prajit sau fara prea multa grasime, asa ca se pierd multe proteine – iar acest lucru nu se intampla in cazul capsulelor cu ulei de peste. Asa ca, oamenii folosesc capsulele cu ulei de peste ca o sursa zilnica de proteine.

Studiile au demonstrat ca un consum zilnic de ulei de peste va ajuta in problema colesterolului, in bolile de inima si in problemele cardiovasculare. Se pare ca uleiul de peste e de ajutor in anumite tipuri de cancer. De asemenea se spune ca atunci cand cumperi capsule cu ulei de peste ar trebui sa le alegi pe cele de calitate si sa eviti brandurile ieftine. Uleiul de peste provine de la pestii din ocean si se spune ca are multe benefiicii terapeutice datorita acizilor grasi de tip Omega 3 din el.

Capsulele cu ulei de peste ar trebui utilizate in mod cumpatat. Trebuie intotdeauna sa te consulti cu un specialist, de exemplu in cazul sarcinii sau a problemelor de sange. Se spune ca uleiul de peste poate prelungi o hemoragie. Anumite tipuri de ulei de peste se pare ca au efecte nocive asupra organismului, si se spune ca poate creste riscul aparitiei cancerului; cel mai bine ar fi sa se consulte doctorul inainte de a lua aceste suplimente. Capsulele cu ulei de peste se pot gasi in orice farmacie sau plafar din zona unde stai. Multe branduri de prestigiu sunt de asemenea disponibile si on-line.


loading...Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.