Pastilele de slabit – chiar crezi ca te ajuta?

De ce cautam toti metodele cele mai usoare? La moda in zilele noastre sunt pilulele de slabit. Ce s-a intamplat cu auto-controlul, exercitiile fizice si mancatul in cantitati rezonabile? Mai urmeaza probabil o pastila pentru a castiga in greutate, pentru a fi mai inalti sau mai scunzi, sau poate mai frumosi. De fapt va fi cate o pastila pentru orice ne vom dori. Traim intr-o lume in care vrem sa ne satisfacem instant dorintele.

De ce sunt impotriva pastilelor pentru slabit, sau a pastilelor in general? Ei bine, eu cred ca orice pastila sau drog care intervine in mersul naturii are in mod obligatoriu efecte secundare, uneori chiar efecte secundare serioase. Citeste doar prospectul care vine cu numeroase medicamente si vei observa efectele secundare. De multe ori acestea par mai grave decat boala initiala.

Pentru Dumnezeu, ce e gresit in auto-control, in asumarea responsabilitatii pentru actiunile noastre? Multe persoane supraponderale sau obeze care iau pastile pentru slabit fara indoiala ca se indoapa cu si mai multe produse fast food, cu biscuiti, dulciuri, coca-cola, bere si pizza. Probabil se gandesc “O! Voi lua inca o pastila de slabit si voi fi bine”!

A venit timpul sa ne intoarcem la valorile care par desuete? A venit timpul sa mancam rezonabil alimente sanatoase? A venit timpul sa ne ridicam si sa facem miscare? A venit timpul sa fim responsabili cu privire la propria persoana, pentru sanatatea si starea noastra de spirit? A venit timpul sa invatam ca nu exista o varianta usoara?

O pastila de slabit e posibil sa fie avantajoasa pentru acesti oameni care cred ca nu sunt vinovati cu nimic de faptul ca sunt supraponderali. Dar foarte multi oameni uita de existenta acestor pastile de slabit. Totusi, e vorba de o lipsa de auto-control daca sunt supraponderali. Nu ar trebui ca si tu sa faci ceva sa slabesti, sa fii in forma si sa fii sanatos? Si nu cu pastile de slabit!

Daca totusi vrei sa incerci pastilele de slabit, alege metoda 100% naturala cu cea mai mare eficienta in reducerea poftei de mancare si obtinerea de rezultate maxime la slabit!


loading...Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.