Search
Saturday 15 July 2017
  • :
  • :

Unda verde la guma de mestecat

Apelati adesea la guma de mestecat pentru a va improspata respiratia? Pentru multe persoane mestecatul gumei  a devenit un obicei, ramane sa vedem daca este  unul de bun augur pentru sanatate.

Guma de mestecat ne poate oferi mult mai multe decat o simpla respiratie proaspata, iar efectele si cauzele utilizarii acesteia depind de la persoana la persoana.

Guma poate fi alternativa sanatoasa a unui viciu, cu atat mai mult cu cat in ultima perioada sortimentele de guma de mestecat sunt atat de variate si contin pana si nicotina.

De asemenea poate fi folosita ca un truc pentru a taia foamea persoanelor care sunt in timpul unei diete si incearca sa slabeasca. Persoanelor stresate mestecatul gumei le poate scadea tensiunea, in acelasi timp cu ameliorarea stresului. In plus, guma de mestecat creste puterea de concentrare si sporeste atentia  in situatii dificile, cum ar fi condusul pe timp de noapte.

Dupa masa guma de mestecat neutralizeaza si spala acizii ramasi de la alimentele consumate. In timp, acesti acizi pot rupe smaltului dintilor, guma de mestecat, va poate ajuta astfel sa evite aceasta problema prin consolidarea smaltului. S-a dovedit si ca guma a opreste formarea de tartru pe dinti si  ajuta la remineralizarea dintilor pentru sanatatea acestora.  Printre beneficiile pe care le ofera guma de mestecat se afla si sanatatea orala.

Nu va feriti de guma de mestecat, este utila si are numeroase beneficii.


loading...Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește mai multe:
Dieta „Mananca, bea si fii sanatos”

Dr. Walter Willet este un epidemiolog care a inceput sa studieze conexiunile dintre nutritie si sanatate in anii '70. El a inteles faptul ca erau la acea ora multe sfaturi disponibile in materie de nutritie, dar nu erau bazate pe cercetari stiintifice. "Mananca, bea si fii sanatos" este rezultatul multor...

Închide