Cum sa slabesti rapid cu exercitiile acvatice

Exercitii acvaticeExercitiile acvatice sunt probabil cea mai buna metoda pentru a-ti fortifica intregul corp si a pierde rapid in greutate. Nu numai ca exercitiile acvatice sunt foarte putin solicitante asupra incheieturilor, dar aceste sunt de asemenea placute si relaxante. Acest lucru ii ajuta pe cei care doresc sa slabeasca sa isi pastreze interesul si dedicatia asupra progamului de exercitii.

Ce sunt exercitiile acvatice

Pentru a intelege in intregime beneficiile pentru scaderea in greutate ale exercitiilor acvatice, trebuie sa intelegi tehnicile acestora si de ce sunt cea mai eficienta metoda de slabit.

Pur si simlu, exercitiile acvatice sunt exercitii fizice efectuate in apa. Apa creeaza o rezistenta naturala care permite presiunii acumulate in muschi si articulatii sa se disipe. Desi rezistenta apei face din acestea niste exercitii cu impact scazut, tot aceasta ajuta la intarirea si cresterea masei musculare. Deoarece muschii ard grasimile in mod natural, acesta este elementul cheie al unui program de slabit prin exercitii acvatice.

Desi exercitiile acvatice sunt folosite cu precadere pentru pacientii care nu au forta necesara sa urmeze un program de recuperare fizica normal, beneficiile exercitiilor acvatice devin din ce in ce mai populare si in randul publicului larg.

Mersul prin apa

Unul dintre cele maibune exercitii acvatice pentru inceput este mersul prin apa. Pentru aceasta tehnica trebuie ca nivelul apei sa fie pana la nivelul taliei. Apoi puteti incepe sa mergeti de la un capat la altul al piscinei, in acelasi timp asigurandu-va ca tineti spatele drept si ca bratele se misca pe langa corp ca in cazul mersului normal. Datorita fatului ca acesta este un exercitiu acvatic simplu, este ideal pentru cei care incep acest tip de exercitii. Mersul prin apa va ajuta in procesul de pierdere al greutatii intartind anumite zone cheie ale corpului tau, cum ar fii umerii, bratele, abdomenul, pulpele si spatele.

Inotul cu pluta

Un alt exercitiu acvatic care ajuta la pierderea in greutate este inotul cu pluta. In acest exercitiu va plasati bratele si torsul superior pe pluta si apoi inotati folosindu-va doar picioarele. Rezistenta apei se va opune miscarii picioarelor dvs, fapt care va intareste muschii din partea de jos a corpului.

Exercitii de rezistenta

Unele exercitii acvatice nu necesita nimic altceva decat prezenta apei. Pur si simplu va folositi corpul impotriva rezistentei naturala a apei pentru a va modela si intari zonele cu probleme. Una diontre tehnicile pe care le puteti incerca este marsul pe loc. Stati in picioare cu picioarele impreunate. Aduceti genunchiul stang la 90 de grade si apoi lasati piciorul jos. Repetati si cu piciorul drept.

Un exercitiu similar pe care il puteti incerca mai este si urmatorul. Incepeti la fel in picioare cu picioarele impreunate. Dar de data aceasta ridicati piciorul in lateral si apoi aduceti-l la loc in centru. In acest fel va lucrati foarte bine coapsele. Zona coapselor este intotdeauna o zona problema pentru cei care vor sa slabeasca, asa ca acest exercitiu va va ajuta forte mult sa va atingeti scopul propus.


loading...Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.