Dansului din buric – sanatate si tonifiere

Dansul din buric are un efect de detensionare in mare parte deoarece muzica este forte ritmata si blanda. Din punct de vedere spiritual, dansul din buric este un omagiu la adresa zeitei prezente in fiecare femeie, asa ca nu e de mirare ca elibereaza mintea si inalta sufletul. Dansul din buric este foarte popular deoarece e bun pentru organism, in special pentru forma fizica, si e mult mai interesant decat sa te extenuezi la sala.

Daca mergi practici in mod regulat dansul din buric, multe calorii vor fi arse si tot felul de grupe musculare se vor tonifia, in special pulpele si soldurile, abdomenul si chiar si bratele. E o forma autentica de dans si e un exercitiu de tip cadio perfect; are de asemenea si avantaje isometrice. Faptul ca dansul din buric e atat de popular in ultima vreme printer femei are legatura cu faptul ca se maseaza organelle interne, ajutand digestia si usurand de cele mai multe ori durerile menstruale.

E cunoscut de asemenea ca fiind un dans al nasterii si al reproduceri si poate fi practicat de femeile insarcinate inainte si dupa nastere. Multe terapii profesioniste ne-medicale au incorporat dansul din buric in programul lor deoarece are o multime de avantaje. Chiar daca dansul din buric intareste muschii si e similar cu exercitiile cardio, nu va modifica niciodata curbele corpului feminin. Un alt motiv al popularitatii se refera la faptul ca sustine o viata sanatoasa, lucru important in special pentru femeile mai in varsta. Cele care practica dansul din buric au o atitudine mult mai buna fata de viata. Multe spun ca le-a schimbat viata deoarece sunt mult mai increzatoare si mai fericite. Desi este un dans feminin, se pare ca dansul din buric este abordat de ambele sexe in cultura araba; acolo chiar si barbatii practica acest dans.


loading...Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.