3 pasi pentru muschi abdominali perfecti

Una dintre intrebarile obisnuite pe forumurile de fitness se refera la modul in care se poate pierde grasimea din zona stomacului. Este o intrebare comuna care se aude la TV, radio, on-line si chiar in reclame – cu un efect foarte puternic, drept dovada ca oamenii au cumparat tot felul de produse care ajuta la dezvoltarea muschilor din zona abdominala.
Nu exista secrete cu privire la modul in care se poate pierde grasime din zona stomacului. Iata 3 pasi pe care ii poti face pentru a dezvolta cei 6 muschi abdominali.

Pasul 1: antrenamentul
Multi oameni nu isi dau seama ca isi antreneaza muschii abdominali in mod exagerat. Pot face abdomen in fiecare zi fara un rezultat prea spectaculos. Problemele apar deoarece muschii abdominali se afla sub grasimea stomacului si daca nu scapi de grasimea de pe burta, muschii nu vor fi vizibili.
Iata de ce alimentatia si antrenamentul de tip cardio sunt de asemenea importante in scaderea greutatii. In momentul in care vei pierde grasimea, cei 6 muschi vor fi vizibili. Daca te concentrezi doar la zona abdominala, nu vei avea rezultate bune.

Pasul 2: antrenament cardio
Exercitiile cardio sunt eficiente in arderea grasimii la nivelul intregului corp. Cele mai bune exercitii sunt cele in care se combina perioada de lucru intens cu pauze. Exercitiile cardio cresc metabolismul si ca atare se vor arde mai multe calorii.
Pentru exercitii de acest gen recomand sa lucreze in mod progresiv. De exemplu poti incepe sa alegi un kilometru si jumatate, iar apoi distanta poate fi crescuta.

Pasul 3: alimentatia
Multi oameni care vor sa slabeasca in zona abdominal uita cat de importanta este alimentatia in efortul de a construi un sistem muscular aspectuos. Cei mai multi care se lupta cu grasimea din zona abdominal stau mult timp la sala si fac multe exercitii de tip cardio, dar uita sa tina cont de numarul de calorii ingerate zilnic.
De fapt, am putea spune ca 90 % din scaderea in greutate se datoreaza alimentatiei.


loading...