Dieta cu cidru si otet

Cidrul cu otet este un tonic facut prin fermentarea sucului de mere. Merele sunt pasate, iar sucul este scurs. Procesul de fermentare are loc atunci cand se adauga zahar si drojdie in suc. Un alt proces necesita adaugarea unei anumite bacterii in suc care va duce la formarea acidului acetic.

Remediu popular
Cidrul cu otet a fost folosit pentru sute de ani ca tonic in sanatate. Cei care promoveaza acest tonic spun ca poate vindeca migrenele si durerile de cap, diabetul, oboseala cronica, presiunea sanguina crescuta si multe alte suferinte.

Exista o multime de remedii create de diversi producatori care folosesc otetul ca un medicament minune. Tristul adevar este ca sunt foarte putine dovezi prin care sa se demonstreze veridicitatea celor sustinute despre otet. O ultima descoperire in legatura cu cidrul cu otet spune ca de fapt amestecul este “bland” – comparativ cu supozitiile ca ar fi un depozit nutritional, asa cum sustin marketatorii.

Totusi, e vorba doar de conjunctura – acest supliment este inofensiv, dar in acelasi timp nu ofera prea multe beneficii si in mod sigur nu va cauza pierderi in greutate.

Ceea ce oamenii numesc dieta cu cidru si otet e doar actul de a consuma 1-3 linguri de tonic inainte de fiecare masa cu speranta ca vor slabi. Exista foarte putine dovezi (poate chiar deloc) care pot demonstra ca dieta aceasta da rezultate.


loading...Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.