Semne surprinzatoare ale cresterii in greutate

Suferi cumva de dureri si suferinte in parti ale corpului care pana acum erau in regula?

Multe persoane nu inteleg ca aceste dureri neasteptate in anumite zole ale corpului sunt semne ale cresterii in greutate. Asa ca, inainte de a cauta tratamente pentru aceste dureri, iata care sunt simptomele cresterii in greutate:

Vergeturile – greutatea in exces determina intinderea epidermei si ca atare vor aparea vergeturile. Daca iti apar pe corp asemenea vergeturi, inseamna ca te-ai ingrasat intr-un timp scurt. Asa ca ar fi bine sa te preocupi de greutatea ta si sa faci analize la glanda tiroida deoarece e posibil ca ingrasarea sa fie cauzata de aceasta glanda.

Durerile de spate – cand ai o greutate prea mare coloana vertebrala este supusa unei presiuni prea mari si poti avea dureri mari. Daca suferi de dureri de spate foarte intense, verifica daca nu cumva ai prea multe kilograme in plus si incearca sa scapi de ele.

Durerile de sold – motivul acestor dureri este acelasi ca si la durerile de spate. Daca organismul tau trebuie sa care mai mult decat e cazul, in mod clar zona inferioara a corpului va fi supusa unei presiuni suplimentare si pot fi afectate soldurile, genunchii si articulatiile.

In afara de aceste semne, alte simptome ale cresterii in greutate sunt hainele si pantofii care raman mici. Asa ca, atunci cand observi aceste simtome, incearca sa reactionezi cat mai repede alegand o cura de slabire eficienta si sanatoasa pentru a scapa de greutatea in plus.


loading...Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește mai multe:
Sfaturi pentru dieta: in primul rand fi sigura ca esti pregatita

Pune-ti aceste intrebari pentru a te asigura ca esti pregatita pentru un program de slabire. Succesul dietei depinde in mare masura de cat esti de pregatita. Aceste intrebari te pot ajuta sa intelegi daca acum e cel mai bun moment pentru un program de scadere in greutate.

Închide